Vi bygger din fremtidige bolig

Vi leverer moderne, tradisjonsrike og nordiske hus for enhver smak.

Se våre prosjekter

Bygg i tre, betong og stål

Vi tilbyr kundetilpassede løsninger gjennom vårt samarbeid med lokal kompetanse innenfor prosjektering, og du er velkommen med dine ideer, skisser og planer til en samtale om ditt prosjekt. Vi bidrar med faglige råd og veiledning i planleggingsfasen, for å legge best mulig til rette for at dine visjoner blir realisert.

Vi kan hjelpe deg med

Bolig

Til boligbygg benytter vi hovedsakelig fabrikkproduserte elementer. Byggetiden reduseres dermed vesentlig sammenlignet med tradisjonell byggemåte. 

Ombygging

Nytt påbygg eller tilbygg til eksisterende bolig oppføres hovedsakelig på tradisjonell måte.

Fritidsbolig

Vi bygger kundetilpassede fritidsboliger. Vi besitter byggeklare fritidsboligtomter i det nye hyttefeltet «Sjøgarden» på Fladset i Averøy. Dette er flott beliggende og solrike tomter med vid utsikt.

Landbruksbygg

I årenes løp har vi utført mange og varierte oppdrag innenfor landbruksbygg. I tillegg til komplette driftsbygninger og redskapshus, omfatter oppdragene bla. tilbygg i form av gjødsellagre i plasstøpt betong, og silooverbygg.

Nærings- og offentlige bygg

Vi bygger funksjons- og brukertilpassede bygninger og installasjoner. Vi har erfaring fra bla. produksjons- , kontor-, butikk- og lagerlokaler. Byggeteknikk og materialvalg tilpasses krav og bruksbehov.

Har du en boligdrøm du vil vi skal hjelpe deg med?

Kontakt oss for en hyggelig prat eller avtal befaring.

Kontakt oss